Equilitri vine in Timisoara

equilitri-map-of-personal-development

News:

Equilitri InfoPack for Registered Participants
If you have been selected, you can confirm participation here

După un drum lung prin Asia si Europa metoda Equilitri ajunge in aceasta toamna si in Timișoara prin programul Equilitri Journey. Cu sprijinul financiar al Uniunii Europene vom putea oferi gratuit câtorva tineri acest program.

CE ESTE EQUILITRI?

The Equilitri Journey este o experiența de dezvoltare personala unica. Când auzi dezvoltare personala, te gândești automat la cărți / cursuri / seminarii motivaționale in care afli principii banale si generale ori „secretele” succesului, fericirii etc ori „n pași simpli pentru …”, rețete de succes si alte lucruri care rămân apoi doar in teorie sau in cel mai bun caz niște citate postate pe Facebook.

Nu exista nici o rețetă miraculoasa pentru succes, fericire sau dezvoltare personala. Toți cei care au reușit ceva in viața au luptat pentru asta. Ceea ce îți oferă Equilitri este un set complet de instrumente concrete pe care le poți folosi pentru a deveni ceea ce iți dorește sa devii.

Equilitri Journey este un pachet complet menit sa te ajute sa-ti găsești echilibrul, drumul in viată, motivația sa îți urmărești visurile, soluții pentru provocări sau alte întrebări pentru care ai putea caută răspunsuri. Este o metoda de Dezvoltare Personala creata in peste 15 ani de munca si testare in Asia si Europa si promovata de o echipa internaționala.

 

CINE POATE PARTICIPA?

Tineri intre 18-35 de ani.

 

CAT COSTA?

Programul costa intre 500 si 800 de euro in functie de tara de desfasurare, insa pentru un numar limitat de tineri vom putea oferi acest program GRATUIT. (Atentie, exista o taxa de inregistrare de 2 euro)

Poți participa gratuit la Equilitri Journey BaseCamp, un workshop de o zi in care vei primi instrumentele necesare pentru definirea obiectivelor de dezvoltare personala. Sunt disponibile 40 de locuri si poți sa te înscrii la BaseCamp-ul din data 16 sau 17 octombrie.

Important: programul se desfășoară in limba Engleza, cu suport parțial pe limba Romana. Nu sunt necesare cunoștințe avansate de limba engleza, dar un nivel de baza este puternic recomandat.

 

CAND si UNDE?

– 16 si 17 octombrie – Equilitri BaseCamp – (te poți înscrie la unul din cele doua BaseCamp-uri), in Căminul 13 Complex – in sala de curs

20 dintre participanți vor putea apoi participa la întreaga Equilitri Journey, un program de 6 luni de zile care va începe un workshop intensiv (18-19 octombrie). Mai multe detalii aici: http://equilitri.org/your-equilitri-journey/

– 18-19 octombrie – Equilitri Workshop – in Facultatea de Economie (FEEA), in sala P03

Programul Equilitri Journey este structurat astfel:

EJS Structure

CUM MA INSCRIU?

Formular de inscriere Equilitri BaseCamp, Timisoara, Romania, 16th and 17th of October 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *